Vin Nature viinitukku Oy • Martinkyläntie 54, PL 165, 01721 Vantaa • Puh (09) 5479 6820 • Fax (09) 5479 6821 • vinnature@vinnature.fi
 • Etusivu  
Viinit
Viinitilat
Viinikauppa
Esittelyssä
Viinit Alkossa
Ravintolauutuudet
Löydöt ja suosikit
Ajankohtaiset
Viiniklubi
PalauteTämä internet-sivusto on omistettu viinikulttuurille ja viinien laadullisille näkökohdille. Mitään sivua ei siten tule käsittää muuten kuin kehotuksena alkoholin kohtuulliseen nauttimiseen.

Käyttöehdot
Artikkelit

www.vinnature.fi -sivujen käyttöä koskeva ilmoitus
Sivuston käyttö
Alaikäiset
Oikeudet
Tietosuoja
Rekisteriseloste
Sisällön paikkansapitävyys
Linkitys
Sovellettava laki
 
Tietosuoja
 

Jos et hyväksy näitä suojaperiaatteita, lopeta tämän Sivuston käyttö. Siirtymällä tälle Sivustolle ja käyttämällä sitä, hyväksyt myös nämä henkilötietojen suojaperiaatteet.

Vin Nature on sitoutunut suojaamaan Sivustossa käyvien henkilöiden yksityisyyttä ja noudattaa Suomen tietosuojalain säännöksiä henkilötietoja käsitellessään. Käyttäjän antamia tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman käyttäjän lupaa muuten kuin lain määräyksestä. Vin Nature voi luovuttaa kolmansille osapuolille käyttäjiä koskevia tietoja, joista yksittäinen käyttäjä ei ole tunnistettavissa.

Rekisteröityminen

Vin Naturen Sivuston käyttö ei vaadi käyttäjältään rekisteröitymistä lukuunottamatta alkoholialan ammattilaisille tarkoitettu verkkoviinikauppa. Sen sijaan Vin Naturen uutiskirjen saamisen edellyttää rekisteröitymistä. Myös palautteen antamisen yhteydessä keräämme käyttäjistä tietoja. Tietoja keräämällä pyrimme kehittämään palveluamme ja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Samoin seuraamme verkkosivun käyttäjämäärää ja käyttäjäkunnan rakennetta.

Markkinointiin liittyen kysymme käyttäjiltä nimenomaisesti lupaa suoramarkkinointiin. Jos käyttäjä on kiinnostunut verkkosivuihimme liittyen kaupallisesta informaatiosta ja antaa suostumuksensa suoramarkkinointiin, pyrimme aina huolehtimaan siitä, että markkinointimme olisi mahdollisimman kiinnostavaa ja määrältään asiallista. Käyttäjän kieltäessä suoramarkkinoinnin, emme lähesty häntä suoramarkkinoinnin keinoin.

Vin Naturen Sivuston käytön yhteydessä syntyvän ja kerättävän käyttäjätiedon käsittelyssä noudatetaan Suomessa voimassaolevaa henkilötietoja koskevaa lainsäädäntöä sekä Euroopan Parlamentin ja neuvoston direktiivin 95/46/EY periaatteita.

Rekisterin pitäjänä toimii Vin Nature viinitukku Oy ja yhteyshenkilönä henkilötietoasioissa on:

Michel Palu
Vin Nature viinitukku Oy
Vanhankyläntie 12/4
01630 Vantaa

Henkilötietolain mukaan verkkosivun käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Samoin henkilötietolain mukaan verkkosivun käyttäjä voi kieltää häntä koskevien tietojen käytön markkinointitarkoituksiin ja markkinatutkimuksiin ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle. Näitä henkilötietolain tarkoittamia tarkastuspyyntöä ja kielto-oikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina, joko yllä olevaan osoitteeseen tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona.

Rekisteriseloste on nähtävillä Sivuston verkkosivun yhteydessä sekä yllä mainitussa rekisterinpitäjän toimipaikassa arkisin klo 10-16 välisenä aikana.

Henkilötiedot

Vastataksemme kysymyksiisi, täyttääksemme pyyntöjäsi tai hoitaaksemme Vin Naturen viiniklubin kaltaisia interaktiivisia palvelukokonaisuuksia, voi olla tarpeen kysyä henkilötietoja, kuten nimeäsi, osoitettasi, sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi. Vin Nature voi käyttää näitä tietoja vastatakseen pyyntöihisi tai ottaakseen yhteyttä postitse, sähköpostitse tai puhelimitse tiedottaakseen uusista tuotteista tai palveluista. Jos tilaat jonkin tuotteen tai pyydät jotain palvelua tai haluat tehdä ehdotuksia tämän sivuston sisällön suhteen, Vin Naturen täytyy ehkä ottaa yhteys sinuun kysyäkseen lisätietoja, joita tilauksen tai pyynnön käsittely tai täyttäminen edellyttää.

Turvatoimet

Huomaa, että henkilötietojen toimittamiseen liittyy aina riskejä olivatpa tiedot annettu henkilökohtaisesti, puhelimitse tai Internetin kautta ja ettei mikään tekninen järjestelmä ole täysin turvallinen tietokonejärjestelmien "peukaloijien" tai niihin murtautujien suhteen. Vin Nature on pyrkinyt asianmukaisin toimenpitein estämään ja minimoimaan uhkat koskien luvatonta pääsyä henkilötietoihisi, niiden sopimatonta käyttöä ja mahdollista epätarkkuutta.

Kerättyjen tietojen tarkkuus

Vin Nature voi omasta aloitteestaan tai pyynnöstäsi täydentää, korjata tai poistaa epätäydellisiä, epätarkkoja tai vanhentuneita henkilötietoja, jotka on saatu tämän sivuston toiminnan yhteydessä.

Muutokset

Vin Nature voi milloin tahansa myöskin ilman etukäteisilmoitusta muuttaa näitä henkilötietojen suojaperiaatteita.

 
 

Väkevien tuotteiden tiedot sekä viinikauppa on tarkoitettu vain ammattilaisille

Etusivu | Viinifilosofiamme | Uutiskirje | Omat tiedot | Käyttöehdot