Vin Nature viinitukku Oy • Martinkyläntie 54, PL 165, 01721 Vantaa • Puh (09) 5479 6820 • Fax (09) 5479 6821 • vinnature@vinnature.fi
 • Etusivu  
Viinit
Viinitilat
Viinikauppa
Esittelyssä
Viinit Alkossa
Ravintolauutuudet
Löydöt ja suosikit
Ajankohtaiset
Viiniklubi
PalauteTämä internet-sivusto on omistettu viinikulttuurille ja viinien laadullisille näkökohdille. Mitään sivua ei siten tule käsittää muuten kuin kehotuksena alkoholin kohtuulliseen nauttimiseen.

Käyttöehdot
Artikkelit

www.vinnature.fi -sivujen käyttöä koskeva ilmoitus
Sivuston käyttö
Alaikäiset
Oikeudet
Tietosuoja
Rekisteriseloste
Sisällön paikkansapitävyys
Linkitys
Sovellettava laki
 
Rekisteriseloste
 

Henkilötietolain (24.4.1999/523) 10 §:n tarkoittama rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Vin Nature viinitukku Oy (jäljempänä "Vin Nature")
Y-tunnus 1477078-6
Vanhankyläntie 12/4
01630 Vantaa

Rekisterinpitäjän edustaja henkilötietoasioissa

Michel Palu
Vin Nature viinitukku Oy
Vanhankyläntie 12/4
01630 Vantaa

Rekisterin nimi

Vin Naturen verkkosivun käyttäjärekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus

Kerättyjen tietojen käsittelyn tarkoituksena on Vin Naturen liiketoiminnan ja tuotteiden sekä asiakassuhteiden suunnittelu ja kehittäminen, tilastointi, tutkimus, sekä mainonta ja markkinointi. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Rekisterin sisältämät tiedot

Käyttäjätiedot yleisölle tarkoitetun palvelun osalta: nimi, kotiseutu, viiniharrastukseen liittyvät tiedot kuten mahdollinen kuuluminen viiniseuraan, sähköpostiosoite

Käyttäjätiedot alkoholialan ammattilaisille tarkoitetun palvelun osalta: nimi, työpaikka, tehtävä tai ammatti, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja faksinumero.

Segmentointitiedot:
Sivuston käyttäjämäärä ja käyttäjäkunnan rakenne sekä kampanja-, tuote- ja muihin palautteisiin ja olosuhteisiin liittyvä tieto, jotka mahdollistavat tuotteista ja palveluista informoimisen.

Tietojen luovutus

Vin Nature voi luovuttaa käyttäjätietoja voimassaolevan lain sallimissa rajoissa. Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti Vin Naturen ulkopuolelle tai muutoin. Tietoja ei myöskään siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

 
 

Väkevien tuotteiden tiedot sekä viinikauppa on tarkoitettu vain ammattilaisille

Etusivu | Viinifilosofiamme | Uutiskirje | Omat tiedot | Käyttöehdot