Vin Nature viinitukku Oy • Martinkyläntie 54, PL 165, 01721 Vantaa • Puh (09) 5479 6820 • Fax (09) 5479 6821 • vinnature@vinnature.fi
 • Etusivu Ranskan laatuviinit aidoimmillaan  
Viinit
Viinitilat
Viinikauppa
Esittelyssä
Viinit Alkossa
Ravintolauutuudet
Löydöt ja suosikit
Ajankohtaiset
Viiniklubi
Palaute


Olivier Horiotin viinitila sijaitsee Les Riceys’n kylässä Etelä-Champagnessa, Côte des Barin viinialueella. Tuottaja ja kylä ovat molemmat yhtä kiehtovia!

Koska kappaleittain toimitettavien viinien toimituskulut muodostuvat suhteettoman suuriksi, myymme tilausvalikoiman viinit laatikoittain. Tämän ansiosta voimme tarjota ne kuluttajaystävällisempään hintaan. Tartu tilaisuuteen viiniklubisi tai viineistä kiinnostuneiden ystäviesi kanssa!

Viinit Alkossa
Artikkelit

5 Sens Brut Nature 2010
En Valingrain 2010
En Valingrain 2011
Matka Alsacessa luomuviinien jäljillä
La Coulée de Serrant 1998
La Coulée de Serrant 1999
La Coulée de Serrant 2001
La Coulée de Serrant 2002
Savennières 2001
André Stentz Riesling


Arkisto

André Stentz Riesling
 
Domaine André Stentz
04/03/2004
 


Stentzin viininviljelijäsuku on asunut Wettosheimin kylässä Etelä-Alsacessa jo vuodesta 1674. Vogeesien vuoriston reunuskukkuloilla sijaitsevan tilan mikroilmasto ja sijainti ovat viininviljelylle erityisen otollisia.

Tila siirtyi luomuviljelyyn jo vuonna 1984. Siihen olivat innoittamassa paitsi laadulliset tekijät, myös kunnioitus ihmisten terveyttä ja luontoa kohtaan. Viljelyssä ei käytetä kemiallisia lannoitteita, kasvinsuojeluaineita tai tuholaismyrkkyjä. Viinin viljelyä ja valmistusta kontrolloivat virallinen luomuvalvontaelin Ecocert sekä luomuliitto Nature & Progrès. Pyrkimykset maaperän elvyttämiseen ja luonnolliseen tasapainoon ovat tuoneet rypäleisiin hyvän kypsyysasteen jopa vaikeina vuosina. Rypälesato korjataan käsin, jotta saataisiin mahdollisimman laadukkaita rypäleitä. Tilalla on tehty suuria investointeja hankittaessa viinikellariin moderneja laitteita. Näin pyritään säilyttämään vuodesta vuoteen viinissä se hienous, tiiviys ja aromien puhtaus, joista tilan viinit tunnetaan.

Riesling 2007
Alsace
Domaine André Stentz
Valkoviini
Kuiva
Hinta 14,29 €
Alko tuotenumero 008121

Taas kerran hyvä vuosikerta Domaine André Stentziltä! Tuoksussa hienot hedelmäiset ja kukkaiset aromit. Suutuntuma hyvin miellyttävä, siinäkin havaittavissa kukkaisia aromeja. Hämmästyttävän raikas ja tasapainoinen kuiva viini. Jälkimaussa voi aistia mehiläisvahaa.

Suosittelemme lämpimästi kaikkien kalojen, myös savustettujen, sekä äyriäisten kera. Sopii mainiosti myös siipikarjan kumppaniksi.


 
 

Väkevien tuotteiden tiedot sekä viinikauppa on tarkoitettu vain ammattilaisille

Etusivu | Viinifilosofiamme | Uutiskirje | Omat tiedot | Käyttöehdot