Vin Nature viinitukku Oy • Martinkyläntie 54, PL 165, 01721 Vantaa • Puh (09) 5479 6820 • Fax (09) 5479 6821 • vinnature@vinnature.fi
 • Etusivu Ranskan laatuviinit aidoimmillaan  
Viinit
Viinitilat
Viinikauppa
Esittelyssä
Viinit Alkossa
Ravintolauutuudet
Löydöt ja suosikit
Ajankohtaiset
Viiniklubi
Palaute


Olivier Horiotin viinitila sijaitsee Les Riceys’n kylässä Etelä-Champagnessa, Côte des Barin viinialueella. Tuottaja ja kylä ovat molemmat yhtä kiehtovia!

Koska kappaleittain toimitettavien viinien toimituskulut muodostuvat suhteettoman suuriksi, myymme tilausvalikoiman viinit laatikoittain. Tämän ansiosta voimme tarjota ne kuluttajaystävällisempään hintaan. Tartu tilaisuuteen viiniklubisi tai viineistä kiinnostuneiden ystäviesi kanssa!

Viinit Alkossa
Artikkelit

5 Sens Brut Nature 2010
En Valingrain 2010
En Valingrain 2011
Matka Alsacessa luomuviinien jäljillä
La Coulée de Serrant 1998
La Coulée de Serrant 1999
La Coulée de Serrant 2001
La Coulée de Serrant 2002
Savennières 2001
André Stentz Riesling


Arkisto

La Coulée de Serrant 1998
 
Helsinkiläisen viiniklubi Aamutuulen valinta parhaaksi ranskalaiseksi
09/03/2006
 


Helsinkiläisen viiniklubin Aamutuuli Ry:n maisteluraati tutki 180 luomuviiniä 74 tuottajalta yhdeksän kuukauden aikana. Kolme maistettua Nicolas Jolyn viiniä olivat kaikki kuuden parhaan joukossa. Vakuuttava suoritus! Tässä raadin kommentteja: "Tässä viinissä on aivan mahtava väri. Erittäin syvä, vihertävä kulta. Äärimmäisen uutteinen ja muhkea. Aromi on hienostunut, hyvin intensiiviinen, mineraalinen, rikas ja tyylikäs. Kuivattua tummaa luomuaprikoosia, hunajaa, mehiläisvahaa ja rusinaa. Suussa tämä on vahva ja syvä. Paljon hunajaa ja mehiläisvahaa. Hyvin tuore vielä. Mahtavan mineraalinen ja hapokas. Täydellinen viini."

La Coulée de Serrant 1998
AC La Coulée de Serrant
Loire
Nicolas Joly
Kuiva v
alkoviini
Hinta 61,50 €
Alko tuotenumero 944147

Väri keltakultainen. Viinistä huokuu rodukkuutta ja harmoniaa. Ihastuttava, voimakas mineraalisuus valloittaa - ja mikä jäljittelemätön maku! Säilyvyys noin vuoteen 2010 saakka.

Tämä vuosikerta muodostaa upean liiton savustettujen kalojen kanssa. Paras valinta on rasvainen kala, kuten lohi, tai mikä vielä parempaa: kiinteälihainen ankerias. Viini rakastaa yrttisiä aromeja, lehmuksenkukkaa, rautayrttiä, ja nauttii myös inkiväärin, ruohosipulin, pinaatin ja artisokan seurasta. Friteerattua turskaa inkiväärikastikkeen kanssa, lehmuksenkukalla maustettua kananrintaa, nieriää rautayrtti-sabayon-kastikkeessa, sammakonreisiä ruohosipuli-kermakastikkeessa. Juustoksi valitsisimme mainion, aromaattisen Jalasjärven Juustoportin Vuohen Gruyèren.


 
 

Väkevien tuotteiden tiedot sekä viinikauppa on tarkoitettu vain ammattilaisille

Etusivu | Viinifilosofiamme | Uutiskirje | Omat tiedot | Käyttöehdot